Regionális Érdekvédelem Alapítvány

Hivatalos honlapja

Küldetésünk és minőségpolitikánk

Jövőképünk: A térség legjobb civil munkaerő-piaci és felnőttképzési szolgáltató szervezetévé válni.

Küldetésünk: a munkanélküliek részére olyan személyre szabott komplex szolgáltatások, képzési feltételek biztosítása, amelyek által javíthatók munkaerő-piaci esélyeik.

Alternatív munkaerő-piaci, mentális, szociális és felnőttképzési szolgáltatások nyújtása az álláskeresők (kiemelten a tartósan munka nélkül lévők, halmozottan hátrányos helyzetű emberek számára) krízis-intervenció, mentori felkészítés, munkaközvetítés és utógondozás formájában.

Stratégiánk egyik vezérelve az, hogy terveinket a partnerek stratégiájának figyelembe vételével készítjük. Mivel fő célunk az álláskeresők tartós munkába helyezése, így ismernünk kell a velünk kapcsolatban álló munkáltatók humánerőforrás koncepcióit, mert ezek határozzák meg azt, hogy az általunk kiközvetített emberek sikeres elhelyezkedésük érdekében milyen speciális tulajdonságokkal rendelkezzenek. Saját stratégiánkat, politikánkat tehát összehangoljuk partnereink stratégiájával, politikájával.

Célunk az, hogy munkatársaink és projektjeinkbe bevont célcsoport tagjai tudatosan alkalmazkodjanak a növekvő követelményekhez, váljanak „saját sorsuk formálójává, alakítójává”.

Stratégiánkat, üzletpolitikánkat évente felülvizsgáljuk és a piac követelményeihez, lehetőségeinkhez alakítjuk.

Mottónk: „Az általános jólét kettőtől függ: először, hogy a szándék és a végcél helyes legyen, másodszor, hogy a célhoz vezető eljárás módját megtaláljuk.” (Arisztotelész)

 

Nyíregyháza, 2014.01.10.

Ormosi László
Regionális Érdekvédelem Alapítvány
kuratórium elnöke

Magyarország megújul