Regionális Érdekvédelem Alapítvány

Hivatalos honlapja

Méltósággal a munkahelyeken! Elindult új programunk!

2024. januárban indult, az Emberség Erejével Alapítvány és az EU CERV Katalizátor programja által támogatott projektünkben egy régebbi projektünk célkitűzéseit szeretnénk a mai kor elvárásainak alapján aktualizálni. Miről is van szó?
"Méltósággal a munkahelyeken – közösségi összefogással a munkaerő-piaci kirekesztés, a méltánytalan bánásmód ellen" ez projektünk címe, és sok nyíregyházi lakos, vagy akár országosan is sokan érintettek lehetnek a problémában.

Bővebben ...

BIZTOS BIZONYÍTVÁNY! HÁTRÁNYOS HELYZETŰ FIATALOKAT ÉS CSALÁDJAIKAT SEGÍTETTÜK 3 TELEPÜLÉSEN!

 

(Forrás: Kelet-Magyarország napilap)

Lezárult a Svájci Civil Alap által támogatott „Biztos bizonyítvány! – hátrányos helyzet gyermekek és családjaik segítése c. programunk. A program fő célja volt két  kistelepülésen,  Nagycserkeszen és Kéken, valamint Nyíregyházán  élő és tanuló gyerekek iskolai lemorzsolódásának megakadályozása,  tanulmányi eredményeik javítása, továbbtanulásuk elősegítése, a családi munkanélküliség csökkentése, a munkanélküli fiatalok foglalkoztathatósági szintjének emelése.

Bővebben ...

Sikeresen lezárult „Munkahelyi szexuális zaklatás és mobbing elleni közös fellépés a nonprofit szektor szereplőivel” c. projektünk!

Időszak:  2014. 10.15. – 2015.12.15. között

A projekt rövid összefoglalása: 

A projekt a nyíregyházi Regionális Érdekvédelem Alapítvány és a miskolci HÍD Egyesület közreműködésével valósult meg 2014 október-2015 december között elsődlegesen Nyíregyházán és Miskolcon. A projekt fő célja volt a munkahelyi szexuális zaklatás és a munkahelyi pszichoterror (mobbing) elleni fellépés a civil szervezetek bevonásával, valamint a áldozatoknak nyújtott mentori, pszichológiai és jogi segítségnyújtással. Másik fő célja a munkáltatók bevonása, erőszakmentes munkahelyek modellprotokolljának kidolgozása, valamint a közvélemény tájékoztatása, megismertetése a jelenséggel, és az ellene való fellépés lehetőségeivel.

Bővebben ...

Munkaerő-piaci, álláskeresési és szociális tanácsadás szolgáltatás

Tisztelt Ügyfeleink!

A korlátozások feloldásával 2022. március 1-vel újra várjuk mindazon álláskeresőket, idősebbeket és fiatalokat egyaránt, akik úgy érzik, segítségre lenne szükségük ahhoz, hogy minden tekintetben kielégítő munkát találjanak. 

Várjuk önöket hétfőtől csütörtökig, 10-16 óra között szolgáltató irodánkban, ahol tanácsadó kollégáinkkal áttekintjük jelenlegi helyzetüket és lehetőség szerint optimális megoldást találunk munkaerőpiaci problémáikra!

Várjuk munkáltatók jelentkezését is szabad álláshelyekkel!

 

Nyíregyháza, Rákóczi u. 18-20. 

email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

https://facebook.com/revalapnyh

Telefon: 704330279 

Magyarország megújul